Cookie- og privatlivspolitik - EARVÄRN

Cookie- og privatlivspolitik

DATABESKYTTELSE - NYE EU-REGLER (GDPR) OM BEHANDLING AF PERSONDATA

Hvad er GDPR?
GDPR står for ”General Data Protection Regulation” eller på dansk “Databeskyttelsesforordningen” og er navnet på EUs nye persondatalovgivning. GDPR har til formål at beskytte dig, som EU-borgere fra misbrug af dine personlige data. Derfor skal alle europæiske virksomheder inden den 25. maj 2018 skærpe deres processer for, hvordan persondata bliver opsamlet og behandlet. Icepharma A/S er GDPR certificeret, hvilket betyder at dine data bliver behandlet på en forsvarlig måde.

Dit samtykke er en del af GDPR
At give samtykke er en del af GDPR-lovgivningen. Samtykke kræves blandt andet hvis du vil modtage e-mails eller nyhedsbreve fra os. Kravet om samtykke skal beskytte dig fra at modtage e-mails og nyhedsbreve, som du ikke ønsker eller finder relevante. Hvis Icepharma A/S behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke, før du valgte at tilbagekalde samtykket.

Andre rettigheder
Du har ret til at få dine personoplysninger berigtiget, slettet eller få begrænset brugen af disse, f.eks. hvis du mener, at de personoplysninger, som Icepharma A/S behandler, er urigtige eller vildledende.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig. Hvis din indsigelse er berettiget, vil Icepharma A/S ikke længere behandle dine personoplysninger. Under særlige omstændigheder har du ret til dataportabilitet. Det betyder, at du kan anmode om at få de oplysninger, du selv har givet til Icepharma A/S, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Hvis det er teknisk muligt, kan du også anmode om at få oplysningerne transmitteret til en tredjepart.

GOOGLE ANALYTICS
På Mitørebarn.dk bruger Icepharma A/S logstatistik. Det betyder, at et statistik-system (vi anvender Google Analytics) opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Icepharma A/S anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

COOKIES
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På Mitørebarn.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Du kan slette disse cookies via din browser. Metoden afhænger af, hvilken browser du anvender – se mere i hjælp menuen på din browser.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

OPHAVSRET
Icepharma A/S har ophavsret til denne hjemmeside. Icepharma A/S giver brugeren ret til i den udstrækning at kilden anføres, at kopiere materiale, som publiceres på hjemmesiden til privat, ikke-kommerciel brug. Samtlige produktnavne, som nævnes på hjemmesiden, er varemærker som ejes af Icepharma A/S eller Icepharma A/S samarbejdspartnere. Dette uanset om de er angivet med symbolet ® eller ikke.